Акредитовано ОП “Облік і оподаткування” другого (магістерського) рівня

Ми успішно пройшла акредитацію за вимогами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) та отримали сертифікат № 6458 від 14.12.2023 р. терміном на 5 років для освітньо-професійної програми “Облік і оподаткування” другого (магістерського) рівня.

Читати далі >>> ‎


Онлайн-курс на освітній платформі Coursera

від провідних університетів світу

Здобувачі вищої освіти освітньої програми «Діджитал-облік та консалтинг» приєдналися до освітньої платформи Coursera – платформи онлайн-навчання, заснованої викладачами Стенфордського університету. На платформі здобувачі вищої освіти успішно пройшли онлайн-курс Bookkeeping Basics.

Читати далі >>> ‎


Семінар для здобувачів вищої освіти спеціальності

«Облік і оподаткування»

5 грудня 2023 р. відбулась зустріч здобувачів вищої освіти з гарантом освітніх програм «Облік і лплдаткування» та «Діджитал-облік та консалтинг» Тетяною КОРОЛЮК та завідувачем кафедри бухгалтерського обліку та аудиту Сергієм СПІВАКОМ.

Читати далі >>> ‎


CIMA BUSINESS GAME 2023

З 20 жовтня до 20 листопада здобувачі вищої освіти кафедри бухгалтерського обліку та аудиту взяли участь у цікавому і вже відомому багатьом проекті – інтернет-версії AICPA/CIMA Business Game, організованої СІМА. В цій вікторині використано і перероблено в інтерактивну серію питань кейси компанії «Pixx-wizz», кращі практики світових організацій.

Читати далі >>> ‎


Навчання здобувачів освітньої програми «Облік і оподаткування» на онлайн-платформі для підприємців Дія.Бізнес

Здобувачі освітньої програми «Облік і оподаткування» пройшли навчання в національній онлайн-школі для підприємців на освітньому курсі «Електронний документообіг для підприємців».

Читати далі >>> ‎


 Зведене засідання студентського наукового гуртка

20 жовтня 2023 року відбулось зведене засідання студентського наукового гуртка в якому активну участь прийняли здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». 
Читати далі >>> ‎

Семінар на тему «Академічна доброчесність учасників освітнього процесу в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя»

26 вересня 2023 р. для здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Облік і оподаткування» було проведено семінар на тему «Академічна доброчесність учасників освітнього процесу в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя»

 Читати далі >>>


Теоретично-практичний курс з користування комп’ютерною програмою «M.E.Doc»

Згідно договору про співпрацю з ТОВ «М.Е.ДОК» для студентів даної ОП було проведено навчання з використання ПЗ M.E.Doc в системі електронного документообігу на підприємстві.

Читати далі >>>


Зустріч здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування» з представниками аудиторської фірми Baker Tilly International

В процесі зустрічі здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування» ознайомились з діяльністю компанії Baker Tilly – українською компанією, що надає послуги в сфері аудиту, бізнес-консультування, незалежної оцінки, бухгалтерського та управлінського обліку. Входить до найбільших аудиторських та консалтингових компаній України та є однією з лідерів на національному ринку, незалежним членом міжнародної мережі Baker Tilly International.

Читати далі >>>


Екскурсія у Головне управління державної податкової служби  у Тернопільській області

В процесі вивчення дисциплін “Основи обліку і оподаткування” та “Організація обліку”, 28 березня 2023 р. доцентом кафедри бухгалтерського обліку та аудиту Білоус О.С. була організована екскурсія   для студентів спеціальності 071 “Облік та оподаткування”  у Головному  управлінні державної податкової служби  у Тернопільській області.

Читати далі >>>


Екскурсія в Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області

У процесі вивчення дисциплін “Аудит” та “Організація і методика аудиту”, студенти 4-го та 5-го курсу спеціальності 071«Облік і оподаткування» та к.е.н. доцент Синькевич Н.І. відвідали Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області. Мета екскурсії полягала в ознайомленні з особливостями роботи Держаудитслужби.

Читати далі >>>


CIMA BUSINESS GAME 2022

Здобувачі вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» взяли участь у міжнародній бізнес-грі CIMA Бізнес гра: Pixx-wizz (Україна), організованої СІМА.

Читати далі >>>


Практичний онлайн-семінар на тему “Актуальні проблеми проведення державного контролю Держаудитслужбою у Західному регіоні та Тернопільській області”

Шкляр Ганною Богданівна, заступник начальника управління Держаудитслужби Західного регіону провела онлайн-семінар для студентів спеціальності “Облік і оподаткування”

Читати далі >>>


Практичний семінар на тему: “ОБ’ЄДНАННЯ ТРЬОХ СВІТІВ: ПСБО, МСФЗ ТА ПКУ – ТЕОРІЯ І РЕАЛЬНІСТЬ”

 Людмила Шахно, директор ПП «Академія професійного бухгалтера» (тренер тематичних тренінгів; понад 20 років практики у сфері бухгалтерського обліку, аудиту та фінансів CAP, СІРА, судовий експерт (2014-2017 рр.) провела практичний семінар для студентів спеціальності “Облік і оподаткування”.

Читати далі >>>


Практичний семінар на тему: “Сучасні електронні сервіси – невідємний інструмент бухгалтера”

 Павло Іванечко, к.е.н., голова Тернопільського представництва Міжнародної громадської організації «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів» провів практичний семінар для студентів спеціальності “Облік і оподаткування”

Читати далі >>>


 

Практичний он-лайн семінар на тему: “Організація обліку та особливості оподаткування суб’єктів господарської діяльності”

Уляна Ліхота фахівець із впровадження 1С: Бухгалтерії за сприяння кафедри бухгалтерського обліку та аудиту провела практичний он-лайн семінар для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Читати далі >>>


Участь студентів спеціальності «Облік і оподаткування» у професійному онлайн-семінарі

Карантин – період дистанційного навчання та участі в online-заходах.

5 травня 2020 р. студенти 4 курсу навчання зі с

Читати далі >>>


Стажування нашого студента 3 курсу Глух Андрія в аналітично-експертному відділі газети “Все про бухгалтерський облік”

Читати далі >>>


І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування»

24 лютого 2020 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування». В олімпіаді взяли участь студенти факультету економіки та менеджменту зі спеціальності «Облік і оподаткування» (4 курс). За підсумками  І етапу переможцями визначено: Дмитрів У.І. (І місце), Панчишин Д.В. (І місце), Чабан Н.А. (ІІ місце) та Яремчук К.Г. (ІІІ місце). Для участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування», який відбудеться в Національному університеті біоресурсів і природокористування України з 6 по 8 квітня 2020 р. (м. Київ), рекомендовано відрядити Дмитрів У.І. та Панчишин Д.В.


Кейс-чемпіонат «Відкриваємо бізнес»

ФОТОЗВІТ

17 грудня 2019 року, м. Тернопіль, ТНТУ ім. І. Пулюя, вул. Руська, 52,  корпус 1, читальний зал бібліотеки

Читати далі >>>


Інтелектуальна гра з бухгалтерського обліку «Брейн-ринг»

14.11.2019 р. на кафедрі бухгалтерського обліку та аудиту відбулась інтелектуальна гра з бухгалтерського обліку «Брейн-ринг». Метою було показати важливість предмету «Бухгалтерський облік», закріпити знання з даної дисципліни, розвиток логічного мислення, пам’яті, кмітливості, виховання ділової і професійної активності, а також розвинути здатність застосовувати теоретичні знання, практичні вміння і навички. Гра складалася із семи раундів, за які команди одержували бали. За ходом гри стежили журі. У підсумку кожна із команд була нагороджена грамотою та заохочувальним сертифікатом. Підготували та провели інтелектуальну гру к.е.н., доцент Королюк Т.М. та к.е.н., ст. викладач Мазуренок О.Р.

Читати далі >>>


Зустріч  студентів з представником Тернопільської філії Linkos Group Андрієм Горкуненком

У вівторок 12.11.2019 відбулася зустріч групи ПО-31 та ПОс-32 з представником Тернопільської філії Linkos Group @andriy.horkunenko.

Ініціатором зустрічі були Ратинський Вадим Віталійович та Кіляр Олександра Романівна, викладачі кафедри бухгалтерського обліку та аудиту.

Лектор ознайомив студентів з можливостями сучасних технологій, а саме із розподілом документів та їх переміщенням за допомогою програми M.E.Doc. «M.E.Doc» — поширене українське програмне забезпечення для подання звітності до контролюючих органів та обміну юридично значущими первинними документами між контрагентами в електронному вигляді. У середині 2018 року програмою користувалася переважна більшість компаній в Україні.

Для студентів ця інформація була необхідною, оскільки це ще один шанс побачити майбутню професію з практичної сторони.


Методичний семінар “Майстерність викладання в університетах (Academic Teaching Excellence)

У рамках проекту “Англійська мова для університетів”, який започаткований Британською Радою в Україні, на кафедрі бухгалтерського обліку та аудиту проведено методичний семінар присвячений професійному розвитку викладачів, а також ознайомленню їх із сучасними підходами викладання фахових дисциплін англійською мовою в університетах України.

Читати далі >>>


Зустріч з представниками  Всеукраїнської бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік»

6 грудня 2017 року в стінах університету було проведено зустріч студентів спеціальності «Облік і оподаткування» та викладачів кафедри бухгалтерського обліку та аудиту з представниками Всеукраїнської бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік».

IMG_3848_1

Читати далі >>>


Міжнародна конференція у ТНТУ зібрала науковців
з України та Польщі

11 – 12 травня на базі університету відбулась Міжнародна науково-практична конференція на тему «Розвиток соціально-економічних систем в геоекономічному просторі: теорія, методологія, організація обліку та оподаткування».

Читати далі>>>


Програма академічної мобільності

У період з 5 по 18 вересня 2016 року викладачі та студенти кафедри бухгалтерського обліку та аудиту Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя перебували в республіці Польща.

IMG_4050

Читати далі>>>


Газета «Все про бухгалтерський облік» шукає компетентних та креативних випускників спеціальності «Облік і аудит» для подальшої співпраці

За результатами проведеного анкетування Всеукраїнською професійною газетою «Все про бухгалтерський облік» серед студентів випускних курсів спеціальності «Облік і аудит» Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя було обрано найбільш компетентних та креативних випускників, яких 10 березня 2016 року запросили на співбесіду до головного офісу газети в м. Києві.  Серед них студенти групи ПОм-51: Горманська Вікторія, Козачок Богдан, Пашко Іван, Харчук Іванна.

Читати далі>>>


Мовне стажування у Вроцлавському економічному університеті

У період з 8 по 28 лютого 2016 року викладачі та студенти кафедри бухгалтерського обліку та аудиту Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя перебували в республіці Польща.

DSC05812

Читати далі>>>