Продовження співпраці з компанією «Контінентал Фармерз Груп»

22 травня 2024 року студенти освітніх програм «Діджитал-облік та консалтинг» та «Облік і оподаткування» побували на практикоорієнтованому занятті на агропідприємстві «Контінентал Фармерз Груп».

Це потужна сільськогосподарська компанія з міжнародними інвестиціями, яка працює у Західноукраїнському регіоні, залучаючи в свою команду найкращих професіоналів галузі і застосовуючи у своїй діяльності передові практики агровиробництва, новітні технології та сучасну техніку.

Здобувачі освіти мали можливість ознайомитись із виробничими, управлінськими та обліковими процесами елеваторного господарства, ознайомитися з новітніми технологіями та методами ведення бізнесу, відвідати елеватори, лабораторію, склади і ремонтну майстерню агропідприємства.

Дякуємо Контінентал Фармерз Груп за гостинність і можливість збагатити наших студентів цінним практичним досвідом, особливо Юлії МИСЬКІВ – HR бізнес-партнеру, яку організувала та провела це практикоорієнтоване заняття.

Такі практичні візити допомагають студентам краще зрозуміти специфіку роботи сучасних підприємств та організації бізнес-процесів, а також встановити корисні контакти для проходження практик та можливостей працевлаштування.