Налагодження співпраці кафедри бухгалтерського обліку та аудиту ТНТУ з компанією «Контінентал Фармерз Груп»

 

09 травня 2024 року відбулася зустріч з представниками агрохолдингу «Контінентал Фармерз Груп» з метою налагодження співпраці та удосконалення освітніх програм «Діджитал-облік та консалтинг» та «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

У зустрічі взяли участь представники кафедри бухгалтерського обліку та аудиту ТНТУ ім. І. Пулюя, зокрема, зав. кафедри, д.е.н., проф. Сергій Співак, к.е.н., доц. Тетяна Королюк та к.е.н., доц. Олександр Кундеус, а також представники Контінентал Фармерз Груп Ірина Романенко – директор департаменту по роботі з персоналом, Ірина Дмитерко – заступник фінансового директора, Домбровський Сергій – начальник податкового відділу та Романішина Олена – начальник відділу персоналу.

Контінентал Фармерз Груп – сільськогосподарська компанія, яка працює у Західноукраїнському регіоні, її команда налічує понад 2,6 тис. професіоналів галузі, а у своїй діяльності агрохолдинг застосовує передові практики агровиробництва, новітні технології та сучасну техніку.

В ході зустрічі обговорені питання щодо удосконалення освітніх програм «Діджитал-облік та консалтинг» та «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», можливості залучення фахівців компанії для проведення візит-лекцій, круглих столів, хакатонів, дискусій та інших спільних заходів для студентів ТНТУ ім І.Пулюя.

Також представники «Контінентал Фармерз Груп» розповіли про програму стажування молодих спеціалістів «Майбутнє Контінентал» за напрямом «Бухгалтерія». Дана програма передбачає оплачуване стажування та можливе подальше працевлаштування студентів. За період стажування молоді спеціалісти зможуть отримати практичні навички, необхідні їм у подальшій роботі.

Сподіваємось на плідну співпрацю!